Poliklinikk

Poliklinikk

Vi har åpen poliklinikk med ”drop in” og timebestilling fra mandag til fredag kl. 0900-1130 og fra mandag til torsdag kl. 1230-1500, "drop in" også på kvelden fra mandag til torsdag kl. 1630-1900. Akuttvakt hele døgnet, alle dager i året, alltid med en veterinær til stede! Telefon 22 68 35 00 / Email: oslodyresykehus@evidensia.no Velkommen til oss!

Døgnåpen akuttvakt i Oslo

Trenger du hjelp av en dyrlege i Oslo? Til vår poliklinikk kan du komme med alle typiske problemer som halthet, kløe, diaré, slapphet, redusert appetitt, økt tørst, kuttskader m.m. Dyret blir sjekket på poliklinikken og små inngrep kan gjøres direkte. Ved behov blir videre behandling avtalt. I tillegg til vanlige skader og plager tar vi også imot rutinebesøk som helsesjekk, vaksiner, passutstedelse, ID-merking og HD/AD røntgen. I tilknytning til poliklinikken har som eneste dyreklinikk i Oslo vi døgnåpen akuttvakt, med veterinær tilstede hele tiden.

Blodprøver, urinprøver og røntgen blir også utført poliklinisk. Dersom det er behov for videre utredninger eller større operasjoner kan vi enten legge inn dyret med det samme for å utføre videre behandling samme dag, eller avtale tid for å gjøre dette senere. Evidensia Oslo Dyresykehus er et fullt utrustet dyresykehus med veterinær til stede hele døgnet.

Mer spesialiserte undersøkelser som øyelysing og patella-attest kan også utføres poliklinisk dersom rett veterinær er tilstede. Ring oss på forhånd!