Veterinær utfører operasjon

Evidensia Oslo Dyresykehus

Ditt akutt- og henvisningssykehus

I dag: Døgnåpent

Akuttvakt

Timeavtaler: man-fre 08:30 –14.30 (øvrige tidspunkt for akutte avtaler samme dag).

Evidensia Oslo Dyresykehus er et moderne dyresykehus med dyrleger og spesialister på Ensjø

Oslo Dyreklinikk åpnet på Ensjø i 1986. Siden den gang har vi vokst jevnt og trutt, til dagens Evidensia Oslo Dyresykehus.

Marie Innerå er spesialist innen dermatologi - hudsykdommer hos hund og katt. Hun er en av spesialistene som jobber ved Evidensia Oslo Dyresyekhus.

Døgnåpent dyresykehus

Vi har døgnåpent og det er alltid veterinær til stede, hele året. På den måten kan vi sikre best pleie for innlagte pasienter, og et godt akutthjelptilbud døgnet rundt.

Hos oss får du alt under samme tak, fra standard behandling som vaksinasjon og kloklipp, til de mest avanserte veterinærmedisinske undersøkelser og behandlinger. Vi er et sentralt henvisningsykehus, særlig for Østlandet, men til dels også for hele Norge.

Evidensia Oslo Dyresykehus er godkjent som utdannelses-sted for spesialistkandidater.

Åpningstider ved Evidensia Oslo Dyresykehus

Vi har akuttvakt med veterinær til stede hele døgnet. Henvisning av pasienter etter 19.00 må sendes til e-post: henvisning.oslodyresykehus@evidensia.no eller kontakte oss på 22683500.

Timeavtaler: Man-Fre: 08.30–14:30 

Butikken er åpen alle hverdager 0900-1900 (fredag 0900-1600).

Helligdager og helger har vi kun akuttvakt, inkludert julaften og nyttårsaften.

Online booking - bestill behandlinger når det passer for deg

Vi tar i mot timebestillinger alle hverdager fra 8:30 - 14:30. For en rekke av våre standard behandlinger har vi timebestilling direkte via online booking. Finn den tiden som passer best for deg, når og hvor du vil! For utredninger, konsultasjoner med spesialister, kirurgi, tannbehandling, røntgenundersøkelser og lignende ønsker vi at det bestilles time per telefon eller e-post. 

Bestill time

Har du blitt henvist til oss?

Om ditt dyr har fått en henvisning til oss av din lokale veterinær har du sikkert mange spørsmål i forkant av ditt besøk. Vi har forsøkt å samle all nyttig informasjon på denne siden.

Informasjon for henviste kunder

 

Velkommen til oss i Ensjøveien 14 i Oslo med ditt viktige familiemedlem ❣️

Her finner du vår døgnåpne dyresykehus på Ensjø

I kartet under finner du veien til vårt dyresykehus. 

Gi oss din tilbakemelding

Har du nylig vært hos oss med ditt kjæledyr? Vi vil veldig gjerne høre hva du synes! Hva er det som var bra og hvordan kan vi forbedre oss? Du må gjerne sende en e-post til oslo@evidensia.no eller legg igjen en anmeldelse på Google.

Bestill time hos veterinær via online booking

Bestill time

Du kan bestille en rekke behandlinger via vår online booking.
Dyrepleier lytter på hund

Våre behandlinger

Her kan du lese om de behandlingene og tjenestene vi tilbyr.
Resepsjonist prater i telefonen

Våre priser

Du finner priser på de vanligste behandlingene hos oss.
Dyreeier kommer med sin hund til dyreklinikken

Før besøket

Vi har listet opp litt praktisk informasjon før du kommer med ditt kjæledyr til oss.

Aktuelt

IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter. Vi sees på klinikken!
IVC Evidensia

Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
  • Riktig fôring
  • Sosialisering
    • Oppdragelse
        • Sykdomsforebygging
          • Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!
IVC Evidensia

Gratis vektkontroll

Sunn vekt forebygger sykdom. Kom innom oss for å sjekke om din hund har den ideelle vekten.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
  • Komplett balansert fôr til hund og katt
  • Passer til alle faser av livet
  • Inneholder råmelk
  • Smaksgaranti
  • Du får alltid hver 7. sekk gratis
Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret. *Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke. Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Dette sier kundene

5

Du kan trygt sende din firbeinte venn hit! Veldig hyggelig stemning og god omsorg. Topp!

5

Jeg er SÅ glad for at dere finnes! I dag var jeg på besøk med Ella, en 9 år gammel Chinese Crested som ikke var i form. Maken til grundig veterinær! Hun som jobbet hadde en rolig kveld og kunne bruke god tid på en veldig grundig undersøkelse med blodprøver og en kjapp ultralydundersøkelse av buken (som vi ikke trengte å betale for - hun var bare så nysgjerrig på å finne ut hva det kunne være). Vi var der i ca. en time. Og til alle som mener Evidensia er dyre: Det koster med akuttime en lørdag kveld, og om du virkelig bryr deg om hunden din så har du vel forsikring?

5

Måtte dessverre avlive pus som ble veldig syk en søndag. Hjerteskjærende vondt å ta farvell etter 18 år. Men veterinæren var veldig til stede og ga pus en verdig avslutning. Det hjalp også oss i sorgen.

4

Got a good urgent help for my dog, though it was weird for me and my husband that the doctor advertised a few times that we put the dog down without even checking it first.But the other doctor which helped us to fix the problem are great.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Oslo Dyresykehus

Timeavtaler: man-fre 08:30 –14.30 (øvrige tidspunkt for akutte avtaler samme dag).

Åpningstider

Vi er et døgnåpent dyresykehus. Timeavtaler man- fre 08:30 -- 14:30, ellers akuttvakt. Dyrebutikken har egne åpningstider (se lenger ned på siden)
  • Mandag
    Døgnåpent
  • Tirsdag
    Døgnåpent
  • Onsdag
    Døgnåpent
  • Torsdag
    Døgnåpent
  • Fredag
    Døgnåpent
  • Lørdag
    Døgnåpent
  • Søndag
    Døgnåpent

Dyrebutikk

Vår dyrebutikk er åpen alle hverdager i følgende tidsperiode
  • Mandag
    09:00 - 19:00
  • Tirsdag
    09:00 - 19:00
  • Onsdag
    09:00 - 19:00
  • Torsdag
    09:00 - 19:00
  • Fredag
    09:00 - 16:00
  • Lørdag
    Stengt
  • Søndag
    Stengt

Medarbeidere

Cathinka Mathiesen Stockinger

Sykehusleder

Cathinka Mathiesen Stockinger

Cathinka er utdannet sykepleier fra Høgskolen i Oslo i 2005. Etter endt studie jobbet hun som avdelingsleder for Elixia Sjølyst, og deretter 8 år som sykepleier på Radiumhospitalet. Hun har også bakgrunn som personalkonsulent i Manpower og har de siste 8 årene før hun kom til oss jobbet med helseledelse i kommunal og privat sektor.
Les mer om Cathinka
Fridtjof Emsell Larsen

Veterinær

Fridtjof Emsell Larsen

Spesialist i smådyrsykdommer - hund og katt, GPCERT (SAS), autorisert patellaattestutsteder

Fridtjof Emsell Larsen er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 2002. Fridtjof startet som veterinær ved Evidensia Oslo dyresykehus i 2002 og er avdelingsleder for operasjonsteamet . Han utfører det meste innen bløtvevskirurgi og ortopedisk kirurgi, samt ryggkirurgi. Fridtjof har også lang erfaring innen endoskopiske undersøkelser som gastroskopi, koloskopi, rhinoskopi, bronkoskopi, cystoskopi og artroskopi.   Fridtjof treffer du ved operasjonsavdelingen og har timebestillinger en dag i uken. E-post oslodyresykehus@evidensia.no Ferdigheter Omfattende etterutdanning innen ortopedisk kirurgi, nevrokirurgi, bløtvevskirurgi og endoskopi Autorisert patellaattestutsteder Erfaring   Utdannet veterinær ved Norges veterinærhøgskole i 2002 Arbeidet ved Evidensia Oslo dyresykehus (tidligere Oslo dyreklinikk) siden 2002 15 års erfaring som kirurg og har arbeidet ved operasjonsavdelingen siden 2003 Avdelingsleder for operasjonsteamet  
Les mer om Fridtjof
Thomas Sissener

Veterinær

Thomas Sissener

MS, DVM, CertSAS, DipECVS, MRCVS

Thomas er utdannet veterinær med Mastergrad i fysiologi og doktorgrad fra Colorado State University i 1999. Deretter tok han et internship i smådyrkirurgi og medisin ved Wheat Ridge Animal Hospital i Denver. Han fullførte et residency i small animal surgery ved University of Cambridge, England. I 2006 ble han uteksaminert som “Diplomate of the European College of Veterinary Surgeons”. Dette er en treårig spesialistutdanning som gir godkjenning som ”European Specialist in Small Animal Surgery”.  Dette er den høyeste kirurgi-spesialist utdanningen i Europa. Thomas har tidligere jobbet i spesialistpraksis i England og Canada. Thomas har publisert flere vitenskapelige tidsskriftartikler og kapitler i fagbøker om kirurgi.  Han foreleser ofte i Norge og internasjonalt. Han sitter i vitenskapelig komité i European College of Veterinary Surgeons. Han har hovedfokus i ortopedi, da med spesiell interesse i artroskopi og andre typer leddoperasjoner. Han er hvert år med som instruktør i flere kurs. Dyr Chihuahuaen Chica Katten Hazel Ferdigheter Henvisningskirurg i ortopedi Artroskopi Patella attest utsteder BOAS gradering
Les mer om Thomas
Monica Heggelund

Veterinær

Monica Heggelund

Spesialist i smådyrsykdommer - hund og katt, Country Medical Director, autorisert patellaattestutsteder

Monica Heggelund er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 1997. Hun startet på daværende Oslo Dyreklinikk allerede i 1992 og er norsk spesialist i smådyrsykdommer på hund og katt. Hennes faglige fokusområder er indremedisin, reptiler og øyesykdommer. Hun bistår ofte i utredning av kompliserte pasienter, både på Evidensia Oslo Dyresykehus, og ved andre dyreklinikker. Monica er Country Medical Director (faglig leder) for Evidensia i Norge. Monica kan treffes på hovedkontoret og arbeider klinisk på Evidensia Oslo dyresykehus en dag i uken. E-post oslodyresykehus@evidensia.no Dyr Kaldblodstraver «Hugo» Gårdskattene «Mammapus» og «Krem» Et stadig økende antall akvariefisk Ferdigheter Omfattende etterutdanning innen indremedisin Tidligere øyelyseraspirant Etterutdanning innen reptilmedisin Autorisert patellaattestutsteder Erfaring   Over 20 års erfaring i smådyrpraksis Over 20 års erfaring med reptiler Arbeidet som alt fra assistent til daglig leder ved Evidensia Oslo Dyresykehus Tidligere veterinær på God Morgen Norge, TV2 3 års praksis ved Asker Dyreklinikk. Bred bakgrunn innen smådyrmedisin, både innen kirurgi, akutt- og indremedisin Monica har også vært sensor på Norges veterinærhøgskole, og er veileder for flere spesialistkandidater    
Les mer om Monica
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook